NYÅR

nu taggar jag hem till steffie för att fira nyår med henne och släkten. pussar


HOME

/blogg.se har blivit lite krånglig så jag kan inte lägga in bilder\
nu är jag hemma hos mig med steffie. hon sitter på den andra datorn och jag på pappas dator.idag har jag vart i stockholm hela dagen så jag har inte kunnat blogga, förlåt.. men när min dator är ledig ska jag säkert ladda ner foton på allt jag har köpt. sitter inne på bilddagboken, facebook och lite annat. men nu ska jag hämta dricka så att jag kan svulla chips med ngt gott. hörs §

ÄLSKLING

sophie - jag saknar dig


SER DEN INTE

man ser inte bloglovin som ligger längre ner, så här kommer ett inlägg med den.
klicka bara på "bilden" under :)

bloglovin

DAGENS FRÅGA

ska vi ses under lovet ? :D §

TACK

/måste bara säga vad jag känner just nu\
kollar på ett program som heter Djurpolisen i Philadelphia. en man hade 10 hästar & en miniåsna och en av dom 10 hästarna var död och låg under två filtar vid ett träd. en annan häst hade skit långa hovar och kunde inte gå. en katt hade en tumör-bubbla. den var helt blodig och såren var öppna. en hund var helt mager och den smalarasen brukar väga runt 30 kg men istället vägde den magra hunden 22 kg och man såg att den inte hade ngt fett, muskler och benen hade kommit ut ur skinnet. det är så himla sorgligt och jag fattar inte att man kan misshandla alla söta djur. alla djur har rätt till att leva, få mat, kärlek och vård. jag tycker bara att alla människor som misshandlar djuren är idioter och helt fucking psykisk sjuk i huvudet. letar på google om det finns djurpoliser i sverige.. men nej, det finns inte. har sett att det finns massor med personer som har skrivit ett inlägg på google om att det borde finnas. så jag är inte helt ensam i världen om det. blir bara så himla ledsen. jag kan inte se på program om hundar, katter, hästar, åsnor, apor, koalor, kaniner och alla andra djur bli misshandlade. jag har nu bestämt att när jag blir äldre ska jag rädda alla djur jag ser ute i skogen och gatan. jag ska adoptera alla djur som behöver hjälp, vård, kärlek och mat. jag har redan blivit medlem i wwf och säljer saker för att samla in pengar så att wwf kan hjälpa årets djur. varje år är det olika djur. i år gick pengarna till orangutangen. tack till Djurpolisen i Philadelphia & Phoenix.


NOTHING SPECIAL

har inget att blogga om, kollar bara på en film som snart är slut. efter det ska jag äta lunch/middag. vi hörs kanske senare när jag har något att skriva om. pussar


'KÄNSLOR' FÖR BILD

line, vi har kännt varandra mer än ett år. men vi har inte haft bra kontakt. men jag har alltid gillat dig. du är så skön, snäll och så söt. men jag måste snacka med dig om pengarna, vi är snart dom ända som inte har lämnat in pengar eller (?). men aja, ville bara skriva lite vad jag 'känner' för dig. jag saknar dig och sommarlovet 2008.

marie, vi har haft en bra kontakt däremot. du är så jävla skön vettu. men jag har fortfarande inte vart hemma hos dig och du hemma hos mig. jag saknar verkligen när vi var med varandra efter skola, ditt asgarv och när du garvar och säger 'ojj' och får skrattattack, haha. jag älskar dig.

marcus, vi har inte så mycket kontakt, men du är alltid så himla rolig i klassrummet och när du driver med än, man vet fan aldrig om du är seriös

BAJBAJ

nu ska jag fixa mig och tagga ner till steffie och mathilda. jag ska slagga där med henne, så nu säger jag bajbaj.. men vi kommer säkert att blogga hemma hos steffie ikväll.
idag är det en vecka sen jag blev tsm ^^ <3

LURAD

om ni har läst inlägget innan så stod det att min brorsha sa att alla mataffärer vad stängda (?), haha min brorsha och min papa kom hem med åtta matpåsar, dom hade gott in i willys tio minuter innan willys stängde, så dom sprang mellan varje sak dom behövde. vi fixade allt och satt oss ner för att äta, det var skiiiiiita-gott ju! nu sitter jag och äter mina lussebullar och chokladdoppad frukt som vart lyckad.

DAGENS SAKNAD

/ida älskling och söta saga bakom\

BAKAR

just nu sitter jag och väntar på att degen ska jäsa i typ 15 minuter till. jag och mamma har redan börjat baka lussebullar. pratade nyss i tel med min brosha och han sa att alla mataffärer var stängda. så vi får se hur det blir.. efter att vi har bakat lussebullarna så ska vi börja göra mississippi-rutorna, ser skitgott ut. men nu ska jag fixa spansk julmusik i huset. den här låten lyssnar vi på nu, Mama, donde estan los juguetes? (mamma, var är leksakerna?)

24 DECEMBER

idag är det 10 dagar sen steffie fyllde år :). men idag är det jul, så.. GOOOOOOOD JUUUUL :D !
igår runt klockan två på natten skulle jag gå ner för att fixa sängen och allt. sen såg jag massa med kok-böcker på matbordet, där satt mina brorshor och letade efter recept. jag hjälpte till att skriva ner för att vi skulle ha allting tills idag, det blev skit mycket tycker jag, men det mesta blir nog skit gott. vi gick och la oss klockan halv 3 och satte på en film, vi orkade inte kolla på hela så vi stängde av den när klockan var runt 4.

1O MINUTER

jahapp, egentligen är tiden slut om 30 minuter.. men dom stänger om typ 5 minuter (?) så man kan säga att vi typ slängde 30 spänn. men nu ska jag börja logga ut och fixa mig för att gå till bussen påväg hem. jag kanske bloggar hemma men vi får se, kommer nog inte ha så mycket att blogga om då, fast man vet aldrig om det händer ngt kul påvägen hem.
xoxo vannu §


DAGENS, 22 DEC. 2OO9

Dagens vill ha: min pojkvän
Dagens doft: parfym
Dagens smink: mascara
Dagens köp: billys pizza, coola & slush
Dagens frisyr: morgonruffs
Dagens saknad: honom
Dagens mat: pizza
Dagens roligaste: jack
Dagens finaste: michel
Dagens najsaste: sebas (:
Dagens tråkigaste: hon
Dagens humör: glad, förvirrad och galen
Dagens film: ingen spec.
Dagens program: everybody loves raymond
Dagens bästa: smaken :)
Dagens sämsta: INGEN TECKNING !

KAN INTE SVARA

bara satt alla vet, jag kan inte svara när någon ringer. det finns ingen mottagning här, vi sitter ju i en källare. oftast brukar källare vara kalla, men den här är tok för varm och jag är varm. sitter och försöker ladda ner nya msn så att jag kan logga in och snacka med alla mina kompisar som messar och ringer mig. snart kommer dagens (:


INTERNET CAFE

just nu sitter jag inne i ett internet-cafe som ligger i stockholm vid odenplan. det är fullt med killar och vuxna som sitter och spelar spel på datorn, medans jag sitter inne på facebook och blogg, ska försöka att logga in på msn snart. är här med mina brorsor, hans kompis och en av mina kusiner. jag tror att det kommer bli väldigt mycket blogg eftersom det är 2 timmar och 5 minuter kvar tills jag måste gå.

/ en liten del av den stora salen, tagen från google \

SAKNAR VÅRA TIDER


/dagens bild, du vet vem du är\


REST IN PEACE

 igår försvann en skådespelare, nämligen Brittany Murphy.
hon var en skådespelare i filmen Smekmånaden med Ashton Kutcher. jag tyckte om henne, hon var duktig, fin och spelade filmen riktigt bra. idag hissar jag filmen för att den är rolig, lite sorglig och den visar hur livet kan vara, det får en att tänka över. livet är inte så lätt eller så svår som man tror..

R.I.P BRITTANY MURPHEY, 10 NOVEMBER 1977 - 20 DECEMBER 2009


JULLOV

nu har typ alla jullov och om tre dagar är det julafton, men problemet är att jag inte har köpt några presenter. så imorrn kanske jag åker till täby med någon då kanske jag kan passa på att köpa presenter till min bästavän och släkten. men nu sitter jag och snackar med ett par personer på msn och har nyss ätit klart min apelsin. men nu ska jag börja fixa mig och ringa min kompis för att se om jag kan träffa henne eller inte.
xoxo vannu §

DAGENS, 20 DEC.

Dagens vill ha: MOOOOOONEY !
Dagens doft: morgondoft (?)
Dagens smink: gårdagens x)
Dagens köp: inget än
Dagens frisyr: morgonruffsigt
Dagens saknad: ines
Dagens mat: macka
Dagens roligaste: inget än ..
Dagens finaste: rebecka
Dagens najsaste: rebecka
Dagens tråkigaste: när alla taggade -.-
Dagens humör: pigg, glad & nyfiken ^^
Dagens film: ingen
Dagens program: How i met your mother & scrubs
Dagens bästa: rebecka
Dagens sämsta: lite föööör trött

I FORGOT

juste, det är ju jul lov nu. jag hade helt glömt bort det.. wihoo, JULLOV xD §
(någon som vill ses under lovet då ?)

GÅRDAGENS FEST

igår var jag på fest med alla söta och underbara och det var väldigt kul, bara att det fanns så jävla många fjortisar från solna och täby. men jag hade oxå julavslutning igår, vi började nio och slutade fem över tio, sen vart jag tvungen att vänta på alex som skulle följa med mig till söderfjärd. jag väntade i en halvtimma på honom och så slutade han "lektionen". vi åkte till söderfjärd och kollade på när dom sjöng. det var helt underbart hur dom vågade och sjöng. alla gick hem och steffie och jag taggade hem till henne för att fixa oss tills klockan nio. vi hade absolut inget att göra eftersom klockan bara var kvart över två när vi kom dit.. vi ringde och messade med lite folk. när klockan var åtta så gick vi ner till ica och köpte tuggummi, gick till bussen och väntade där i en kvart.. det var så jävla KALLT att vänta! men vi tog bussen ner till festen och gick in. vi hälsade på alla och festade som fan asso. men det som gjorde dagen bättre var steffie, tack gumman §


FÖRVIRRAD

nu är jag lite förvirrad.. jag vet inte om jag är en av dom som ska sjunga hela låten eller om jag är en av dom som är "backsingers". men det får vi se imorrn, jag måste lära mig hela låten utantill ifall att jag ska sjunga hela,

PROFILDAG

idag var det profil dag i skolan och min profil var musik. jag började klockan 9, jag fick skjuts av min moster för att jag slaggade hemma hos steffie så varför inte :). jag och sophia ville helst hamna i samma musikgrupp och spela samma låt, så vi räckte aldrig upp handen, därför hamnade jag och sophia tillsammmans .. men det fanns en nackdel som vi inte visste om.. det var att sjunga med alexandra och felicia. vi ville inte sjunga men tyvärr så blev det så. vi tränade på "Billie Jean" låten av Michael Jackson eftersom dom andra låtarna var upptagna, men jag var typ den ända som vart nöjd med den :D. men vi ska spela upp allting imorrn och alla har bara haft en dag på sig att träna och en timma imorrn .. så jag tränar medans jag skriver. snart ska jag ut för att möta min lilla kusin pamela, hon ska hjälpa mig med ett par saker ^^.
xoxo så länge, vannu §

WOHOOO !

nu är steffie här, ni kanske undrar varför hon är här men hon ska nämligen sova här ikväll. imorrn ska vi tagga in till stan för att köpa julklappar. aja, GLÖM INTE ATT SKRIVA GRATTIS TILL HENNE klicka här för att komma till hennes fina blogg ;)


.



måndag (nu) - blogga mycket, ladda ner bilder som jag tagit till datron & ladda ner musik till mobilen.
tisdag - skola, kanske taggar till sthlm med steffie, annars så åker jag till täby.
onsdag - skola.. vit dag, köpa presenter om inte det köps i sthlm till mina vänner
torsdag - skola.. vit dag, tennisen börjar klockan fem och då är det avslutning
fredag - JULAVSLUTNING I SKOLAN, JULLOVET BÖRJAR DÅ, WOHOOOOO ! efter avslutningen ska jag festa med alla söta, slagga med steffie, alex och julle §
lördag - vara med alex, steffie och julle typ hela dagen :D
söndag - chilla och kanske slagga med någon (?)

berättar på måndag hur nästa vecka kommer att bli §


BILDER FRÅN IDAG

under engelska lektionen när läraren pratade i telefon och var borta i typ tre minuter så hann jag ta kort på ett par personer, här kommer dom..

- det första kortet, som ingen var redo på, hahah XD


- det andra kortet som är lite suddigt, men marie poesar x)


- marcus, line och marie "poesar" till kortet ^^

- saga och ida poesar framför mobilen :)

- sophia och linnea vände sig om så man ser inte deras ansikten


DAGENS, 14 DECEMBER

Dagens vill ha: en viss person .. §
Dagens doft: gott ;)
Dagens smink: mascara
Dagens köp: två cookisar
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens saknad: ines, felicia, cornelia och moa
Dagens mat: ris och curry
Dagens roligaste: julia
Dagens finaste: lugna jack och vilda simba xD
Dagens najsaste: julpyssel på franska och film på engelskan
Dagens tråkigaste: SO-lektionen
Dagens humör: trött men ändå glad
Dagens film: ingen
Dagens program: smallville
Dagens bästa: dom kommer imorrn !
Dagens sämsta: det där med alex..

HEMMA FRÅN SKOLAN

min dag har vart såhär; vaknade klockan 07.05, tog ut kläder och provade lite snabbt vad som passade med vad. jag tog ett par leggings som jag skulle ha under ett par blå jeans-tights, ett vitt baslinne och en svart skön tröja. jag sminkade mig lite, sprang ner och åt medans jag satte på mig mina skor. fick skjuts till bussen med min brosha. hoppade av vid roslagsnäsby för att vänta på sophie, hon kom kanske 6 minuter senare. vi väntade på marie i typ 1 minut för att ta sällskap med henne. ringde steffie för att gratta henne och prata lite. skolan slutade 14.45 men jag stannade tills 15.00 för att chilla lite där med julia. vi gick till bussen. jag ringde julia för att prata med henne, vi pratade i 28 minuter enligt henne. när jag kom hem så såg jag att jack var här /alex hund\. loggade in på datorn och nu sitter jag här.

GRATTIS ÄLSKLING

först och främst vill jag säga grattis till min älskade kusin som blir en fjortis idag, egentligen inte men hon fyller fjorton så vi säger det xD. jag önskar att hon har en jätte bra dag och att alla grattar henne så hon inte känner sig bortglömd av någon.
"steffie, jag älskar dig otroligt mycket och jag vill det bästa för att du ska vara lycklig!"

BLOGGTORKA

har bloggtorka, jag har inte bloggat när jag sakt att jag skulle blogga.. ibland vet jag inte vad jag ska skriva eller hur jag ska börja och ibland händer det samma sak. jag tänkte blogga igår men steffies datorn är typ pahj så det blev inget bloggande.

kom hem från steffie för kanske en timma sen och jag har inte hunnit göra någonting, jag måste lämna några beställningar men jag orkar inte.. så jag får ta det efter att jag har pluggat till matteprovet som jag ska ha på måndag. juste, måndag.. då fyller steffie år och jag vill att alla ska gratta henne, annars dödar hon er xD. men ska fixa lite saker och snart blogga.


SONG OF THE DAY


,


onsdag (nu) - ladda ner låtar till mobilen, överföra bilder från mobilen till datorn sen kanske till bloggen ^^
torsdag - skola tills klockan kvart i tre, kolla på bend it like beckham på engelska-lektionen. tennisträning som börjar klockan fyra till fem med louise och ngr mer i min grupp. går hem/får skjuts. blogga och ladda ner bilder från dagen om det blir ngr.
fredag - kolla på "kör-lucia" (eller vad fan det nu är) tills klockan tio över tio sen börjar det normalt igen -.- . komma hem, ringa steffie och fråga lite saker om nästa helg. kanske skulle vara med parna, ska snacka med henne då :)
lördag - någon som kanske vill träffas och kanske slagga ?
söndag - fixa saker till skolan, veta vad jag ska ha med mig för fika på tisdag till no-lektionen

om ni vill träffas någon dag så är det bara att ringa, 0708482682 §


9 DECEMBER

jahapp, nu är det exakt en vecka och en dag kvar tills det är julafton.. jag har fortfarande inte köpt några julklappar, men det ska göras snart jag vet inte när men snart iallafall. har nyss fixat ett par grejer från pandaförsäljningen som jag började med förra året.. mitt pris var en "wii"-kopia, det är inte wii, men det ser lite ut som det.. lägger in en bild på den "wii"-grejen §

second

NU SITTER JAG PÅ BUSSEN PÅVÄG TILL SKOLANDET HÄR ÄR MITT ANDRA INLÄGG SPOM SKRIVITS PÅ MOBILEN. IDAAG SKA JAG TILL KS MED STEFFIE FÖR ATT TRÄFFA MR.C..AJA, SKULLE BARA SKRIVA LITE KORT! HÖRS SEN §

DAGENS, 7 DECEMBER

Dagens vill ha: new stuff
Dagens klädsel: jeans och blågrön tröja
Dagens doft: lite parfym
Dagens smink: mascara
Dagens köp: cola, matyland-kakor och en bit äppelkaka
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens saknad: ines, brunettpippi
Dagens mat: pasta med carbonara
Dagens roligaste: i skolan med linnea och sophia ^^
Dagens finaste: min älskling simba §
Dagens najsaste: msn-snacket
Dagens tråkigaste: påvägen hem ..
Dagens humör: väldigt glad
Dagens film: ingen
Dagens program: Projekt Runway och Hell's Kitchen
Dagens bästa: telefon-samtalet
Dagens sämsta: typ inget :O

PROJEKT RUNWAY

kom hem för kanske en halvtimma sen från skolan, jag stannade i skolan i typ en timma för att fixa lite saker. det första jag tänkte på när jag hade hopopat av bussen var att blogga och så blev det. har nyss pratat med steffie och nu ska jag ringa henne igen för att hon ville det, men problemet är att hon inte svarar i mobilen ;o
men nu kollar jag på Projekt Runway, asso jag gillar verkligen den §

DAGENS, 6 DECEMBER

Dagens vill ha: pengar
Dagens klädsel: tights med beiga benvärmare och ett vitt linne
Dagens doft: ingen spec.
Dagens köp: godis från julmarknaden
Dagens frisyr: låg hästsvans
Dagens saknad: gamla tider
Dagens mat: kebabtallrik med steffie
Dagens roligaste: steffies garv efter mitt damp
Dagens finaste: alex när han sov ^^
Dagens najsaste: igårkväll
Dagens tråkigaste: påvägen hem :o
Dagens humör: glad men ändå orolig
Dagens film: jurassicpark 3
Dagens program: inget
Dagens bästa: vid caffeeterian ;)
Dagens sämsta: att komma hem -.-

RIHANNA

GAAAH ! nu har jag börjat lyssna på rihannas låtar fett mycket. hon har kommit upp och det går bra för henne enligt mig. sitter och lyssnar på wait your turn, den är ganska bra men ändå lite tråkig. men den som jag gillar mest av alla hennes nu är russian roulette
 - wait your turn ^^

 - russian roulette §

SPÅNGA

kom hem för kanske en halvtimma sen från spånga, jag var där med alex familj & steffie, alex var ju oxå där.. dom hade nämligen hockeymatch. det gick väldigt bra för dom men dom fyra sista sekunderna av matchen, då gjorde spånga sitt fjärde mål.. alla blev skitsura och satt bara och stirrade framåt. 4-3 till spånga, det var inte mycket skillnad tycker jag, alla i vaxholmslaget spelade skitbra tycker jag iaf. det var min dag

IG I UPPDATERING

jag vet att vanessa inte alls har bloggat någonting, hon har faktiskt inga läsare just nu, haha vilken brud -.- men eftersom hon kanske ska sova hos mig eller jag hos henne så kommer hon blogga som fan och med massa bilder, det kan jag lova, men då får ni lova och kommentera mer ;) / steffie

HANNAH

ska ut och träffa henne nu, hörs senare kanske §


DAGENS, 1 DECEMBER 2009

idag är det första december, 23 dagar kvar tills det är julafton :)
Dagens vill ha: kläder
Dagens klädsel: blåa tightsjeans & apricosrosa tröja
Dagens doft: en favorit ;)
Dagens köp: jeanstights & vita benvärmare
Dagens frisyr: bulle med underh
Dagens saknad: ines, brunettpippi !
Dagens mat: makaroner & köttbullar
Dagens roligaste: david ^^
Dagens finaste: jullia
Dagens najsaste: "sex.. asso jag kan inte bara ge er det.." haha x)
Dagens tråkigaste: inget !
Dagens humör: skitglad & najsaste dagen ^^
Dagens film: ingen
Dagens program: T.S
Dagens bästa: vid caffeeterian ;)
Dagens sämsta: there's no shiat !

RSS 2.0