URBAN LEGENDS & TATTOO HIGHWAY

är hemma och sitter inne på msn och kollar på teve, urban legends. den är lite läskig men ändå rolig, haha. aja, skulle bara skriva lite snabbt nu när jag är hemma. tattoo highway börjar om en minut, mihihi (a)
/har fått ngr missade samtal, men jag kan inte svara & se vilka det är, så man kan nästan inte nå mig\
puss - nessa §

DAGENS, 28 FEB

Dagens vill ha: sommar
Dagens doft: axe
Dagens smink: mascara & foundation
Dagens köp: pringles & godis
Dagens frisyr: plattat & utsläppt
Dagens saknad: sophie
Dagens mat: goooooooooooodis (:
Dagens roligaste: julles fail & steffies fail :)
Dagens finaste: ines
Dagens najsaste: david
Dagens tråkigaste: absolut inget !
Dagens humör: hyper & pigg, men nu trött
Dagens film: -
Dagens program: -
Dagens bästa: helgen
Dagens sämsta: ont i magen -.-

JACOBSBERG NÄSTA -

om typ tio minuter drar jag till jacobsberg för att träffa min kusins son. jag kommer att vara där i kanske två timmar om inte mer. efter det ska jag nog vara med steffie och jag vet inte vad vi ska göra. imorrn ska jag ringa en kompis och fråga om hon vill ses, haha skriver mer på mobilen. kanske påvägen dit eller när jag är där.
pussar - nessa §


@ oj oj oj

stängde av datorn för kanske tio minuter sen och kom nyss på att jag glömde blogga, men man har ju gratis internet på mobilem så varför inte passa på att blogga (?). Är trött och ska nu försöka att sova, bara jag som typ är vaken. aja, puss - nessa §  juste.. Det är spoooooooooooooooooortlov fan ;D<3

BEN & JERRY'S

äter nu denna goda glass

- känn dig sucktad -


DAGENS LÅT

~ jag har lyssnat på den hela dagen sen klockan elva ~

VAR INTE HEMMA IGÅR

glömde skriva att jag var hemma hos alex och att jag skulle sova här. vi kollade på film som var as bra, fast den var ändå lite läskig :$. aja, idag så ska vi fira min mosters födelsedag med en fest hemma hos min syrra. kanske borde fixa mig snart eftersom att dom kommer runt halv två tror jag. jag har blogglust men jag vet inte vad jag ska skriva. så jag kommer kanske skriva några inlägg innan dom kommer.
puss så länge - nessa §

@ känner mig stolt för att jag jar börjat blogga i mobilen, thahaha ;) §

/NESSA

@ sitter på bussen och ska till resarö för att hämta en sak. Kommer att stanna där en stund om jag får x).

NI FÅR VÄNDA PÅ HUVUDET ;) 

DAGS FÖR ATT FIXA MIG

nu är det på tiden att jag börjar gå upp så att jag kan somna tidigt.. boring i know. men jag börjar fan åtta och måste vara pigg då. har två deadlines som måste vara klara.. aja, puss - nessa §


DAGENS LÅT


angående mobilbloggning

när jag skriver @.......(text)... då betyder det att jag bloggar på mobilen, många har frågat varför jag ens skriver så. men det är bara för att "markera" att det var ett mobilinlägg. aja, ville bara säga det ^^.
har precis ritat i mitt skitgamla målarblock med pippi långstrump på (a), började direkt tänka på min pippi.. ines, saknar henne verkligen !

@ syslöjd

har rast och ska snart ha syslöjd om typ en kvart. Ville bara att ni skulle veta det. Puss - nessa

@ är nu i bussen och är påväg till skolan, har typ skit tråkigt.. Menmen, idag ska jag på tennis till klockan fem. Och om jag kan så skulle jag träffa julle & steffie. vi får se hur det blir. Kommer blogga i skolan när jag har tid. Puss - nessa §

  

@ mobilbloggning i sängen

lyssnar på lite musik och försöker typ sova för att kunna vakna mycket tidigare imorrn. Aja, pussar och godnatt - nessa §

LITE SNABBT

måste nu skriva lite snabbt, fick låna datorn i typ 3 minuter av broshan eftersom han ska kolla på film med sin flickvän ;D. har precis färglagt lite i mitt målarblock fast jag behöver mer färgpennor så mamma ska hämta några imorgon från dagiset till lilla mig (a). imorrn ska jag åka till skolan typ 20 minuter tidigare *hoppas jag* för att plugga lite. efter det ska jag till tennisen och då kommer jag ju att träffa millie och louise :D. *förlåt för att inte bloggat idag förutom det superkorta inlägget.
aja, pussar - nessa §

~ jag ser ut som en simpsons x) bara för att man sitter i trappan typ ~

@ har precis ätit lunch med sophie.. Sitter och snackar med henne nu ;D §

  

SNABB FACELOOK


LITE BROTTOM

okej, ville bara skriva att jag äter en snabbfrukost nu, alltså macka med varmchoklad.jag har lite brottom men jag tar väll nästa buss, bara för att jag älskar er (a). haha, kommer säkert att blogga i skolan så vi hörs
- pussar / nessa §


natti natt natt ;D

VILLE BARA SÄGA GODNATT TILL ALLA SÖTA LÄSARE.. SÅ VI HÖRS SÄKERT IMROGON INNAN JAG ÅKER TILL SKOLAN, FAST BARA OM JAG HINNER.PUSSPUSS / NATTI NATT NATT - VANNU §

Français et suédois

på franska ;
maintenant, je vais juste brancher sur le test de français, donc je blog plus pour lui si j'ai le temps. sinon, je peux écrire un peu de demain.

Je serai avec Rebecca toute la journée dans le centre Täby d'acheter certaines choses.
mais fuck it, écrire plus demain soit à l'école ou le soir.
des baisers / Vannu §
* Va maintenant traduire à nouveau *


på svenska ;
nu ska jag bara plugga till franska provet så jag bloggar mer efter det om jag har tid. om inte kan jag skriva lite om imorgon.

jag kommer att vara med rebecka hela dagen i täby centrum för att köpa några saker. men skit i det, skriver antingen mer imorrn i skolan eller ikväll.
pussar / vannu §
*nu kommer översättnigen*


OUTFIT & FACELOOK


tröja - h&m
svarta tightsleggings - h&m
benvärmare - gindatricot


~ingen smink på mig så man ser ju lite muppad ut~


PLUGG, TV & DATOR

satt nyss och kollade på the simpsons som tog slut för fem sekunder sen, men nu börjar faaaaaaaaamily guy ;D. ska kolla lite på det medans jag bloggar & pluggar till franska provet som jag ska ha på onsdag. jag har bestämt mig för att börja "satsa" lite mer på bloggen.
här kommer mina "mål" ;
- skriva 4-7 inlägg när jag kommit hem.
- skriva 1-2 innan jag lägger mig.
- skriva mer om vardagen.
- lägga in mer bilder tillsammans med texten.
men dom är bara för tillfälligt, sen gör jag det svårare :).
/ pussar


FILM

sitter och kollar på film med min morsha, brosha & moster. vi kollar på Big Daddy med Adam Sandler & äter tigerkaka med vaniljsås på. aja, ska kolla lite mer.

BILDEN SÄGER ALLT


HATAR VINTER

ibland hatar jag verkligen vinter.. bussarna är typ alltid inställda så man kan inte åka någonstans för alla traktorer är i vägen. är verkligen sur nu. men idag skulle jag träffa steffie så det blir nog kul. vi ska träffa ngr stycken och jag vet inte vilka :o. aja, om steffie säger det så litar jag på att jag känner dom xD.
- pussar

REEEEEBCKAAAA

taggar till täby centrum för att träffa min älskling rebecka. tar bussen som går runt halv ett så jag måste börja fixa mig.
pussar, bloggar mer när jag kommer hem ;D §

dagens, 21 feb

Dagens vill ha: MOOOOOONEY !
Dagens doft: morgondoft (?)
Dagens smink: gårdagens x)
Dagens köp: inget än
Dagens frisyr: morgonruffsigt
Dagens saknad: ines
Dagens mat: macka
Dagens roligaste: inget än ..
Dagens finaste: rebecka
Dagens najsaste: rebecka
Dagens tråkigaste: när alla taggade -.-
Dagens humör: pigg, glad & nyfiken ^^
Dagens film: ingen
Dagens program: How i met your mother & scrubs
Dagens bästa: rebecka
Dagens sämsta: lite föööör trött

S O F F P O T A T I S

sitter i soffan och latar med en mysig grön filt medans jag kollar på How i met your mother. jar typ ätit frukost för en timma sen. idag vet jag inte vad jag ska göra men jag tror att jag bara kommer att gå ut och springa, vara med familjen och försöka att blogga mycket. hoppas jag får blogglust då :).
- pussar / vannu §

~man måste bjuda på sig själv ibland~
vet att jag ser muppad ut menmen..

BLOGGTORKA

har verkligen bloggtorka, förlåt nför att jag inte har skrivit ett enda skit dom senaste dagarna. men jag vet inte vad jag ska börja, skriva om och sluta med. har verkligen lust att sluta blogga men jag gillar att det finns personer som gillar att läsa bloggen. menmen..

i måndags fyllde min farsa år och vi firar det idag. hela släckten kom runt fyra & halv fem tiden hem till mig. nu sitter jag inne på facebook och snackar med massa vänner.
aja, ska tagga nu.

- pussar / nessa §

HAPPY VALENTINE


tävling hos älsklingarna !

jag är med i en tävling hos http://elinochfelicias.blogg.se !
man kan vinna en film + ett smycke! va med och tävla du också! :D §


SNART RINGER DET

väntar tills steffie ska ringa mig, hon ska kanske slagga hemma hos mig och då ska vi ha kuuuuuuul :). hör av mig säkert snart efter steffie har ringt. pussar

.

har inte kunnat logga in på bloggen sen jag kom hem, vet faktiskt inte varför det inte gick. ska snart ladda upp bilderna som vi tog igår i skolan. det var typ bara tre kort tror jag. puss


ATT JAG PALLAR..

..vara i skolan nu. jag pallar inte gå hem och därför är jag kvar i skolan med ida och sophie. vi har det ganska roligt här men vi pluggar typ bara. jag vet inte direkt när jag ska hemmen vi får se. aja, pussar §

TACK FÖR ALLT ÄLSKLING !


hade verkligen det underbart med dig, haha jag måste köpa skittles x) §


/ mer bilder på oss : sophies bildbomb

DEN HAR KOMMIT

min beställning har kommit och jag ska inte säga var det va. men det kommer säkert en bild på det. jag blev ganska nöjd med den men den är lite för lång tycker jag bara, men den passar ändå ^^. läste nyss världens finaste press på playahead, den är helt underbar !
jag älskar dig & du vet vem du är §
Dagens fråga: passar jag i den ?

(en snabb bild på mig och beställningen xD)


RSS 2.0