skola

NU ÄR UAG PÅVÄG TILL SKOLAN, SOM TUR FÅR JAG SKJUTS ANNARS SKULLE JAGG KOMMA FÖRSENT. IDAG SLUTAR JAG KVART I TREPCH SEN SKA JAG NOG VARA +ED MARIE. JAG FATTAR INTE ATT HPON PRKAR VÄNTA PÅ MIG I 5 TIMMAR !OAJA, HÖRS SENARE DÅ!XOXO VANNUS ;)

HJÄLP

finns det någon där ute som vet något om antiken ? finns det någon som kan hjälpa mig med att komma på hur en historia om antiken, föreställ dig att du åker tillbaka i tiden och då hände det en viktig händelse i världen (?)
kommentera gärna om du kommer på något §

HEMMA

nu är jag hemma hos mig. jag åt nyss frukost för att jag han inte göra det hemma hos steffie. nu lyssnar jag på breaking benjamin-diary of jane, och ska snart börja plugga så att jag kan gå ut och kolla på hockeymatch, lycka till vaxholm ! aja, borde nog börja för att bli av med det.. xoxo vannus ;)

(bilder från kvällen och ett videoinlägg kommer senare om jag har tid)

SOME PICTURES

VI ÄLSKAR DAAAAAIM !


VI ÄLSKAR VANESSA OCH STEPHANY !


28 NOVEMBER

är hemma hos steffie just nu och svullar daim, (: hörs senare


ska ringa steffie och snacka med henne, sen ska vi tagga till is-hallen och kolla på hockey. sen drar vi ner till vaxholm och ska kolla på rock-konsär ! woho.. hoppas att dom spelar bra då ;) se yaa <3

 

mobilbloggning i bussen

SITTER NU VID BUSSEN NGNSTANS VID POLACKSTORP OCH ÄR PÅVÄG HEM FRÅN SKOLAN. IDAG SKA JAG SPELA TENNIS +EN VI FÅR SE OM JAG ORKAR DET, FÖR LOUISE KOMMER INTE ATT VARA DÄR SÅ DÅ BL DET SÄKERT BOOOORING!AJA, HÖRS KANSKE SENARE DÅ. XOXO VANNU ;D MOBILBLOGGNING I BUSSEN

12 !

ALLA MÅSTE GRATTA MIN BÄSTAVÄN SOM BLIR VÄRLDENS SÖTASTE 12-ÅRING IDAG!
JAG ÄLSKAR DIG OCH KOMMER ALLTID ATT GÖRA DET, GLÖM INTE ATT JAG GÖR DET. DU FÅR HA DET BRA IDAG OCH NÄR VI SES FÅR DU EN PRESENT!

(till er som inte vet vem min bästavän är, felicia cederström)


CAFFÉT

igår va jag i caffét och allt började såhär :
- loggade in på datorn & snackade med jessica om caffét
- vi bestämde att vi skulle dit tsm
- gick ner för att dusha med shampoo, balsam & lite peeling
- gick till datorn och kollade om hon skrev ngt
- letade efter kläder för att sätta på mig dom
- bussen gick 15 över 7 så jag skyndade mig
- sprang ner till pizzerian där jessica var
- vi gick ner till statoil, vi såg bussen komma så vi sprang så fort vi kunde & vi hann
- vi satte oss typ vid främre delen av bussen och snackade
- hoppade av vid vaxholms kyrka och gick mot caffét.
sen var vi väll bara där och spelade lite. såg steffiedär oxå :D

xoxo vannu ;)

DAGENS, 20 NOVEMBER 2009

Dagens vill ha: en doktor
Dagens klädsel: pyjjamas
Dagens doft: smutsig (?)
Dagens köp: inget´på väldigt länge
Dagens frisyr: morgonruffs
Dagens saknad: bästis
Dagens mat: inget än,
Dagens roligaste: michel
Dagens finaste: simba
Dagens najsaste: ge mig mobilen.. elr, vem ska jag ringa ?
Dagens tråkigaste: sjuk !
Dagens humör: lagom, fortf. sjuk
Dagens film: nada
Dagens program: inget "/
Dagens bästa: min datorn
Dagens sämsta: mina revben

STANNADE..

..hemma igen, varför skulle jag gå till skolan på en fredag (?). aja, jag gjorde det inte för att jag får jätte ont i revbenen när jag hostar så på ngt sätt vågar jag inte. försöker att hålla hostan inne typ. men nu sitter jag & michel i hans rum och lyssnar på en gammal låt som vi gillade förut, det var gamla tider det.. idag ska jag inte göra mkt, ska väll bara ta det lungt och dusha håret med peeling och sånt. vad skönt det kommer att bli om det blir av. aja, hörs senare med dagens.
xoxo vannus ;) §


LÄMNA MIG INTE ENSAM HÄR I VÄRLDEN GUMMAN
JAG KOMMER ALDRIG ATT GLÖMMA DIG OAVSETT VAD ½ !
DU ÄR MIN SOLSTRÅLE, SYSTER, ANDRA ½, MITT ALLT <333333


FORTFARANDE SJUK..

..sen vaccinationen, jag har haft väldigt hög feber, ont i armen & skit mycket hosta. men nu blev jag typ förkyld, är snuvig och nyser väldigt mycket samt. hosta. sitter nu inne på facbook, bloggar och kollar på Christine, ooh, i love that program!
aja, ska vila lite nu, hörs §

DU VILLE SE DEN,

fick en kommentar av steffie att hon ville att jag skulle lägga in en bild på mobilen, här kommer en :

pussar §

BULLETPROOF

jag han inte skriva igår för att jag kom hem klockan halv 10 från tbc med familjen, har köpt en ny mobil, nytt abonnemang, en jabra sak och ett par hörlurar. slösade mycket pengar på det, haha (a) aja, hörs §


nu har jag fastnat för den, jag fattar inte vad hon sjunger om,
men jag tycker att den ändå bra :D


SJUK

happ, igår tog jag sprutan och idag blev jag sjuk.. feber, skit ont i armen och väldigt torr hosta. jag skriver nu med en hand pågrund av att jag inte kan röra den :O
aja, vill bara skriva lite kort.
xoxo sjuka vannu §


23.17

nu är jag hemma hos Stephany och jag sover här ikväll. kommer blogga ganska mycket men kommer för det mesta sitta framför tv eller vara ute och ta kort med henne, lovar att det kommer bilder ikväll. hörs senare


GODMORGON

jag och malin vaknade klockan halv 11 och vi har nyss ätit frukost och kollat på teve. klockan halv 4 ska malin gå hem för att fixa sig, hon ska ha hockeyträning då. men sen ska jag ringa ines och prata med henne och se om vi skulle göra någonting idag, om inte så skulle jag ringa steffie och prata med henne, vi får se omk vi träffas. asso jag saknar henne verkligen, känns som om det var 1000000 år sen vi träffades ! aja, malin sitter och skriver graffiti "one 21 guns / green day" xD.
xoxo vannu & malin hälsar ;D

(ganska gammal bild eller ?)


GODNATT

nu ska jag väll lägga mig och kanske läsa en bok eller prata med malin, juste.. glömde säga att hon ska sova över här ikväll och vi har väll bara vart hemma hos henne idag.. gjort inget speciellt förutom att alex och oscar kom hem till malin och sa att dom ville äta lite mellis xD. haha, alltid alex som kommer hem till ngn och frågar om han får äta! aja, nu ska jag vara social mot malin, vi är ganska trötta så. inga speciella planer för imorrn..
xoxo vannu & malin §

TAGGAR UT NU

aa, nu går jag ut för att träffa louise, vi hörs kanske senare
p&k, vannu §

TENNIS

idag har jag vart i skolan, vi fick sluta 1 ½ timme tidigare, asso det var fett najs ju! men efter det så åkte jag hem för att jag skulle byta om och hämta sakerna till tennisen. jag gick till bussen med min brorsha och satte mig, orkade inte gå till tennisen så jag tog bussen för att åka en station. haha, lite onödigt va ? xD. aja, men snart ska jag ut för att träffa louise, vi ska väll inte vara ute så länge så jag vet inte när jag kommer hem.
xoxo vannu ;D

TENNIS

idag har jag vart i skolan, vi fick sluta 1 ½ timme tidigare, asso det var fett najs ju! men efter det så åkte jag hem för att jag skulle byta om och hämta sakerna till tennisen. jag gick till bussen med min brorsha och satte mig, orkade inte gå till tennisen så jag tog bussen för att åka en station. haha, lite onödigt va ? xD. aja, men snart ska jag ut för att träffa louise, vi ska väll inte vara ute så länge så jag vet inte när jag kommer hem.
xoxo vannu ;D

SHAKIRAS MOVES

.. they are incredible (stavning ?) !
asso jag älskade shakira förut för hennes låtar, sen vart dom dåliga i ett tag nu. men den här låten är hitils dagens låt och jag älskar den verkligen !


HIT OCH DIT

min dag har vart såhär, jag var i skolan ända tills klockan var 3. sen gick jag till bussen och satte mig ganska långt fram. hoppade av bussen vid ericsövägen och började gå hemmåt. fick sms av matilda som sa att hon inte kunde komma hem från roslagsnäsby så jag sa att jag skulle åka dit och möta henne. satte på mig min jacka och skorna sen började jag springa till bussen för att hinna med nästa buss som kom. fick vänta tio minuter där. träffade på ines, moa, elin, julia och hennes kompis vid bussen. när jag hoppade av bussen såg jag matilda som vinkade hela tiden. hennes pappa ringde och sa att han kunde typ hämta oss, så man kan säga att jag åkte dit i onödan, och nu är jag hemma.

aja, nu sitter jag och bloggar till er, lyssnar på musik, gör en uppsats om Vasco Da Gama och är inne på bilddagboken, facbook och playahead. ska skriva dagens snart tror jag. puss så länge §


DAGENS, 10 NOVEMBER 2009

Dagens vill ha: honom !
Dagens klädsel: bara helt grått
Dagens doft: shampoo xD
Dagens frisyr: hästsvans / bulle
Dagens saknad: ines
Dagens mat: spagetthi med söt-chilisås
Dagens roligaste: malin & lisa
Dagens finaste: ungspankakan xD
Dagens najsaste: träffade alla på busshållsplatsen ;)
Dagens tråkigaste: bussbiten
Dagens humör: trött och kääär
Dagens film: ingen
Dagens program: uggly betty och desperate housewives
Dagens bästa: "juanita, pick upp the book or you will be next to it !"
Dagens sämsta: ont i ryggen
"juanita.... it"-biten kommer från desperate housewives som är fett skön x)
aja, äter lite mat nu så sen ska jag lägga mig. är helt trött nu.
godnatt al

MALIN

idag har jag bara vart med malin och varit hemma his henne. vi gjorde inte så mycket, satt bara framför datorn och spelade lite spel xD. så jag har inte så mycket att berätta om det och idag. men nyss tog uggly betty slut så vi får se vad jag ska göra nu. aja, skriver igen sen.
xoxo vannu

VECKANS MODE



nu är det dags för höstens fester..skippa svart, släng bort allt det tråkiga och dra in glitter & glamour. som ni ser på bilden tex, kavajen ? klockan ? skorna ? väskan ? riktigt snyggt :)

FARS DAG

förlåt för den sämsta uppdateringen någonsin, men jag ska skärpa mig, jag lovar. idag kom alex familj och stephanys familj hem till oss för att fira fars dag, som alltid och det va riktigt roligt. efter ett tag hemma drog jag och stephany ut för att vi skulle kolla på killarnas match, dom förlorade men äger ändå ! imorrn ska jag träffa stephany och en annan person, ni får absolut inte veta vem, lite av mitt liv ska vara utanför bloggen. men skriver lite senare, hörs senare. xoxo vanessa


- IM HURT

(ni behöver inte läsa detta. det är till en viss person, och nu tog jag ut lite av min ilska)

du var min andra halva, du var min solstråle och du var min syster. du verkar inte vilja ha mig där med dig längre. slå inte ner honom, slå hellre ner mig, döda mig, gör vad du vill med mig. men isånnafall innan du gör det.. så ska du veta att du kommer inte finnas i mitt hjärta om du gör det. du har redan slagit honom och det räcker. man måste inte repetera allt hela tiden. skit i vad han och jag gör. du sa att du skulle slå ner honom och hans kompisar tills dom blev helt blodiga. du kommer inte klara det lev ditt liv! du vet vem du är.. </3


FÖRLÅT !

jag vet.. jag har inte bloggat på några dagar. men jag tänkte blogga i onsdags men jag hade inte tid med det. sen i torsdags blev jag sjuk och hade väldigt hög feber därför kunde inte jag blogga och göra något. jag trodde att jag hade somnat och sovit i typ tre dagar, men det var bara 3 timmar så jag var väldigt förvirrad hur mycket klockan och vad  det var för dag idag. jag trodde att det skulle vara skola idag så jag fick lite panik imorse men alla låg och sov och så la jag mig ner på sängen igen. nu är jag hemma själv och letar efter en hemsida med några bra låtar som jag vill lära mig på gitarr.
- har ngn ett tips om en bra låt ?

DAGENS HISS

HISS ;
- twilightfilmen, jag vet är kanske lite efter men jag tycker att den är bra men det som gör den bättre är att Robert Pattison asso som spelar Edward är så himla snygg, det var ett plus till filmen. 4 av 5.
- överviktiga människor, nu kanske ni tycker att jag tar det som desiree skrev, men hon hade verkligen sant där. alla överviktiga kan vara vackra dom oxå, dom är starkare. dom är människor med känslor.
- fatmodells, alla måste inte vara smala för att förverkliga sin dröm asso modeller då. därför finns fatmodells, till dom som verkligen är eleganta har personlighet och kan gå på catwalken. jag hissar det, alla kan bli modeller.


RSS 2.0