DEN ÄR GULLIG !

Låten har ingen original video, så det blev denna video !
DEN ÄR SÅ GAMMAL, MEN BRA (: <3


THAT'S TRUE.

Att jag kan inte skriva så mycket så som jag gjorde förut. Jag har mycket annat att tänka på än att "jag har inte bloggat idag" ,"jag har inte bloggat idag". Ibland jag kan inte sluta tänka på det, dator kanske är upptagen, jag kanske inte har tid eller något annat ? Men nu ska jag inte gå in på det. ldag har Stephany slaggat hemma hos mig och sen gick hon hem för att hon skulle göra något.. efter det taggade jag, michel & simba till Ica för att handla mjölk & vispgrädde. Vi gick hem, mamma lagade mat som vi åt, en av mina favoriter, Pasta. Men nu ska jag leta efter dagens låt. Så ni får vänta på mig.
lööööööööve ya ♥ !


HAR INTE TID

jag har inte tid för er, jag ska spendera tid med min älskling stephany som ska slagga här. men ni älskar ju mig alltid , bye bitches !

JAG GÄSPAR

nu sitter jag här med stephany och har spelat sims i 4 timmar, wow. iallafall, kl är efter 04.00 på natten och nu kom min första gäspning, så det betyder att jag kmr bli trött snart.. -.- men vi hörs imorrn när jag är på bättre humör, bye bitches !


URSÄKTA MIG, BUT IM STILL A KID, MJAO !


RUBRIK

här sitter jag hemma hos steffie och skriver säkert ett onödigt inlägg känner jag. whatever.. vi ska snart ut från datorn och mot kameran, det blir massviss med bilder idag, härligt va ? nu kommer ni älska mig ännu mer ! men medans får ni njuta av bild som togs idag när jag skulle försöka hjula på fotbollsplanen, ser lite muppig ut, men hallå ? jag är bara ett barn som har kul ;) mjao på mig !


ÄR INTE HEMMA IKVÄLL.

För att jag ska slagga hemma hos Stephany, det blev ändrade planer nu för att vi ska kolla på Paradise Hotel med henne & Pamela, men det var ett problem så vi sa att vi skulle slagga hemma hos henne än hemma hos mig.. ehm.. jag ska bara packa kläder & pyjjamas sen ta en snabbdush så att jag känner mig ren efter att ha grillat & hoppat studsmattan hemma hos min Diana. men jag skriver kanske ett inlägg där borta så, jaa ha det bra så länge.
Löööööve yaaaaaa !

GÅR INTE MED KORT KÖP

Nu sitter jag här hemma hos Stephany och skriver ett inlägg..kom precis hem från tc och köpte glass, haha :) har också vart nere vid fotbollsplanen med henne och min väska gick sönder, skit också -.- ..juste, steffie ska kanske slagga hos mig idag så det blir trevligt, kommer nog vara ute ett bra tag, på fotbollsplanen (a) ..har inte så mycket mer att berätta, ni får ha det så bra, bye bitches !


DAAAAAAAAAAAMP.!

jag hade skrivit ett inlägg, som jag berättade vadjag hade gjort..
MEN JAG TRYCKTE PÅ "TILLBAKA-KNAPPEN" OCH DET SPARADES INTE -_-'
jag kan inte skriva nu, för att jag måste tagga hem till malin nu. vi ses kanske senare, och juste.. förlåt mellan dagarna för inget inlägg. men jag måste göra andra saker i mitt liv. dont miss me too much !

pussar & kramar <3

JAG ..

kom nyss hem från sthlm med familjen. jag har köpt en kort svart klänning med en rosa rosett på & en svart bh.
vi har träffat min pappas kusin där och hans dotter var ju med. polisen har inte ringt mig som dom skulle göra, jag fåååår damp. jag måste höra hur det blir av med anmälningen -.- . okej, nu kanske ni inte fattar vad jag snackar om, men jag pallar inte berätta för att det är såååååååååå lång historia.
imorgon; ska jag inte göra något viktigt ska snacka med rebecka och göra andra saker hemma.
händer just nu; sitter och pratar med rebecka, kollar på tv och pratar lite med mamma angående fjällen.

pussar & kramar <3

GOD NATT ?

man funderar på att lägga sig i sängen nu, för att alla ska vakna klockan 9:00 och vara i stockholm klockan 10:00.
jag kommer säkert inte kunna vakna eftersom jag vaknade 13:15 på dagen. så jag tror att jag chilar upp nu, ska kanske läsa en bok men ja vet inte vilken jag ska fortsätta på .. tusen strålande solar eller nån alice bok ,vad tycker ni ?
vi får se vilken jag har kommit längst på. så jag säger "godnatt mina underbara och hare bra så syns vi imorgon. seeeee yaaaaaaaaa" <3.

pussar & kramar <3


JAG HAR..

trååååååååååkigt just nu !
just nu skulle jag ringa rebecka men hennes mobil är avstängd så jag vet inte vad jag ska göra, nästan alltid har jag ringt henne för att prata. det har vart så i tre- fyra dagar nu. men ikväll blir det väll inte så. jag vet inte vad jag ska skriva om för att jag har redan skrivit det som jag borde skriva, 1. om min vecka. 2. om min dag. 3. om dagens låt.
vad mer kan jag skriva ? aja, jag vet iallafall inte vad. jag tror att jag ska fortsätta med hissar/dissar-listan så som jag gjorde när jag började om med bloggen. fast vi får se, jag hissar inte så mycket. skriver ett inlägg innan jag taggar,

pussar & kramar <3


VECKANS VECKA

lördag: taggar till sthlm/tbc med familjen & måste hitta ett par skoor! vi får se om det blir grönalund då.
söndag: snacka med rebecka heeeeeela dagen.
måndag: prata med rebecka angående fjällen.
tisdag: ska ringa sophia, sen ska ringa rebecka hela kvällen.
onsdag: ska träffa någon.. men vem får det bli ?
torsdag: inga planer för idag
fredag: en lugn kort ute dag,
men man vet aldrig om det blir ändrade planer, vi får se. jag skriver ett inlägg och berättar vad det blir istället.


pussar & kramar <3

SONG OF THE DAY,

dagens låt är här !
i love this song so much, IS MY FAVORITE !

TILLBAKA..

nu är jag tillbaka och ska kanske börja blogga.
angående nacken så är de lite bättre, men jag har fortfarande ont i mina axlar. jag kan inte skriva så mycket för att jag får ont i mina axlar eftersom jag rör mig så himla mycket när jag skriver.. varför vill jag börja blogga redan nu ? det är för att jag har vant mig lite mer att skriva och mitt mål är att försöka skriva 3-4 inlägg varje dag & så är det för att jag har saknat bloggen i ett tag nu..
händer idag; om en stund ska jag börja baka bullar. men först måste jag vänta på papi så att han kan hjälpa mig. (jag är inte så duktig själv). efter det så skulle vi egentligen åka till stockholm. men istället får det bli täby eller köpa glass inne i vaxholms centrum. men jag kanske skriver senare. har börjat fått ont i mina axlar..


DAGENS ?

DAGENS LÅT ENLIGT MICHEL (rock)



DAGENS LÅT ENLIGT MIG (rock)

PROBLEM ..

nu är det så att lilla vanessa har hamnat i en "olycka" eller hur man nu ska säga det rätt. jag har problem med nacken och det kan vara så att jag har brutit ett muskelben eller något annat. jag orkar inte berätta hur det hände men jag kan värken skratta, gråta, titta ner/upp och på sidorna. jag hoppas att jag kommer kunna somna, för att det har blivit värre. det svider och jag orkar inte spänna på nacken för att kunna se ner eller upp. men om ni önskar mig lycka till så kanske det går bra. kommer kanske inte skriva på några dagar men vi får se.
ha det så bra och låt ingen person sätta sig på dina axlar .. pussar & kramar <3
(kommer bara skriva 1 inlägg till senare)


(bild på hur jag måste sitta)


BORTA IKVÄLL

slaggar hemma hos stephany, vi hörs lite senare.


godnatt godingar ;)

nu ska jag chilla lite med steffie uppe i mitt lilla rum.
godnatt mina sötnosar och hälsa om ni ser oss imorgon :D<3

DAGENS LÅT,

happ, här kommer dagens låt.
njut av den medans ni läser :)<3


FRÅN MIG TILL DIG..


ITS SOMETHING NEW

har ni sett min nya header ? hur söt som helst eller vad tycker ni ? :) (a)

I WILL ALWAYS SEE YOU IN MY EYES

hejsan mina älsklingar. hur är det med er alla ? med mig så är det super, sitter här med stephany eftersom hon ska slagga här och imorrn blir det grönalund, som ni alla vet redan, haha ^^ .. hmm.. jag sitter och funderar just nu om vad min blogg ska handla om när jag skriver, det ända jag sitter och skriver om är min vardag och det är ju inte så himla roligt att läsa eller ? så skriv ner era tips om vad ni vill att jag ska skriva om, om jag inte får några kommentarer om det så fortsätter jag att skriva om min vardag, för jag har ju läsare ;) ni får ha det bra och godnatt så hörs vi senare eller imorrn :) !

HON SLAGGAR HEMMA HOS MIG

stephany slaggar hos mig idag och självklart så kommer det tas massa bilder och visas på bloggen ;) hmm..imorrn bär det av till grönalund och det ska bli superkul, och självklart så kommer jag åka allt, utom tilt för den ser skrämmande ut, men fritt fall kör jag på :D bloggar lite senare idag när jag har något att skriva, men tills dess så får ni sakna mig så det gör ont, för jag kan ju komma tillbaka om jag vill ;) hihi, ni får ha det bra så hörs vi gullungar.


KOMMER HEM IDAG !

TODAY AM I GOING HOME.. och då kommer allt bli som det var förut. mer inlägg varje dag, vara med min kusin & kompisar.
men iallafall så har jag nyss ätit klart, det vart pasta med lite kyckling. sitter här fortfarande borta hos släckten och har typ ingenting att göra + att vi ska tagga hem snart. juste, jag pratade nyss med steffie på msn om att vi kommer att tagga till grönalund, jippie ! menmen, nu ska jag åka hem till lilla söta vaxholm!
hare bra ända tills dess (; <3

DAGENS LÅT,

HÄR KOMMER DAGENS LÅT,

IM SO..

SORRY. för att inte skrivit på en hel vecka. jag har vart i vällingby hos min papas kusiner och sovt över där sen i lördags..
idag ska vi åka till hammarby och äta picknick där borta. jag sitter nu framför datorn för att jag har inget annat att göra just nu. jag har väntat i kanske 5 minuter på att min "moster" och vania (läses vanja) ska komma hem. jag vet fan inte vad jag ska skriva om men, jag kanske skriver ett inlägg senare.
förlåt igen för en dålig uppdatering dom närmaste dagarna.
sakna mig inte för mycket nu, okej ?


STHLM

hur mår alla mina underbara ?
okej, kom nyss hem från sthlm med familjen. som tur så skrev jag ett inlägg nu för att jag hade inget annat att göra.
vi har gått runt lite överallt, kollat på kläder, smycken och sånt. för att imorgon ska jag till sthlm igen, jag ska ju till min pappas kusins dotter som fyller 3 år imorgon. är det någon som vet vad jag kan köpa till henne som present ?
men aja, vi gick och åt i en resturang som hade skitgod mat där. mama, papa & broshan åt dagens planka (?) medans jag åt en hamburgare med lite pommes-frittes (stavning ?), efter det gick vi till bilen och körde iväg till mcdonalds för att alla var sugen på en glass. jag & brorshan tog en mcflurry med daimbitar. mami tog den nya; marrängswiss & papa tog en caffe och en chokladmuffin. mama, brorshan & jag tyckte absolut inte om den. ush-ush-ush, vad äckligt det var.
händer just nu; nu sitter jag här och bloggar och ska snart överföra bilderna från mobilen till datorn. ska sätta på teven och kanske kolla vad det finns för program. så, ja det var väll allt jag hade och säga för idag.
skriver kanske ett inlägg senare men vi får se.


(hade ingen smink, därför täckte jag för ansiktet)

GLÖMDE ..

jag glömde säga en sak om imorgon..
imorgon kommer jag inte att kunna skriva nått inlägg & det är ju för att vi ska tagga till stockholm, äta ute & kanske titta runt affärer för att handla kläder + att vi alla har bestämt att vi ska försöka att inte använda electricitet (stavning ?) som t.ex. datorer, mobiler, teve, musikspelare och allt annat. men jag är skitsäker att alla kommer använda och ha med mobilen dit. men vi får se hur det blir med det, för att det kanske inte blir av och då har ni tur. ehm, jag kanske kommer att skriva ett inlägg när jag kommer hem från stan för då kanske jag ska vara med kusin. aharrå det var allt jag hade att säga om min dag imorgon. pussar.
ooh juste, sakna mig inte för mycket den tiden jag är borta.

TRÖTT,

jag är så trött ..för att idag har jag nästan bara varit ute.
hur har alla haft det idag ?
men aja, min dag började med att äta frukost och titta lite på teve samtidigt. efter det så sa mama att vi skulle klä på oss för att gå ut och ta en "liten" promenad, men istället gick vi eriksö-spåret. mami, broshan, hunden & jag små sprang lite då och då. på hemvägen småbråkade vi lite och mama sa att vi skulle gå direkt till våra egna rum och läsa i 1-2 timmar :O
asso ofta man pallar det? men sen ringde kusin till telefonen och frågade om jag ville gå till vaxholms pizzerian och äta kebab med dom, och som alltid sa jag 'aa visst'. vi gick dit och alla tog kebab. men vi gillade inte den så mycket för att den var ganska stark. den innehöll en stark chilisås. mm det var väll min dag tror jag iallafall !?
händer just nu;  men just här & nu sitter jag och läser högt vad jag skriver + lyssnar lite på vad dom säger i filmen "hulken" som min brosha kollar på.
(en skitgammal bild från förra året)

TIPS


Investera i naturliga färger. Gärna urtvättade skira toner, inte för skrikiga.

Satsa på en naturell bas, ljusa läppar och lyster på rätt ställe. Var noga med att göra mjuka övergångar!

Tänk på att produkter med skimmer i kan ge för målat resultat - använd med måtta.

Vill du framhäva din hy och dina ögon? Använd färger som är kontraster. Har du en kall hudton och blå ögon: använd varma färger. Har du en varmare hudton och bruna ögon: använd kalla toner.


SHIAT,

OMG.. jag har verkligen uppfört mig dåligt. men det är ju för att man inte har haft så mycket tid som man trodde att jag skulle ha. dom två senaste dagarna har jag bara vart med steffie och på dom kvällarna så taggade jag till resarö för att säga byebye till min storasyrra som taggar till Peru i tre veckor.*snyft* im gonna miss all. men aja, förlåt för det då. idag har jag bara varit hemma och gjort ingenting utan att hjälpa till med maten och så. jag vet fan inte vad jag ska skriva men jag hör av mig senare. och jag kom ihåg, att ni har saknat mig.

HEMMA HOS STEPHANY

nu sitter jag här hemma hos stephany och vi ska snart sätta oss ner och kolla på en film, vet faktiskt inte vilken film men vi får se. idag har jag inte gjort så mycket, vart hos min syster en snabbis sen tillbaka hem till stephany och vi har typ kollat på mj's minnesstund, några andra som också kollade på den ? ah det är väll min dag. vi får se vad som händer imorrn, jag kan iallafall säga att jag bloggar imorrn. btw här kommer en bild på oss just nu.
( vi har inge smink på oss ) :O

01.01

förlåt att man inte skrivit sen igår.. men jag har varit med steffie och vi har vart hemma hos henne nästan hela dan. mm, just nu sitter jag här hemma med min kusin och vi kollade just klart på en film, lolas bröllop den var ju lite, ja ni vet.. jag har inget mer att berätta för idag men jag skriver väll imorrn när jag kommer ihåg. aharrå pussar <3 ^.^


00.01

har kommit hem ..
från grönalund där jag var med min underbara kusin, steffie. jag hade iallafall asroligt, men jag vet inte direkt om hon tänker samma tanke som jag tyckte. egentligen skulle jag till öland med lilla cornelia men det blev ju aldrig av för mig because my mother is crazy -.-'. men istället för öland så blir det några dagar med steffie och andra vänner. emh.. jag vet inte vad jag ska säga mer men jag orkar bara inte skriva mer. så då säger jag godnatt alla underbara <3


IM NOT HOME..

rubriken säger, IM NOT HOME..
för att jag är ju hemma hos steffie idag och imorgon men det är ju för att vi kommer tagga till gröna lund och då blir det guldkort för mig, lite sent jag vet men jag vet att jag kommer åka dit massor med gånger dom sista månaderna som är kvar på sommarlovet (a). just nu har vi inte direkt så mycket att göra men vi ska snart kolla på en film. *jag hoppas bara att det inte blir en skräckis, som jag verkligen hatar* steffie har nu bestämmt att antagligen blir det en britney film eller en annan skräckis som tur att hon inte hittar den.


GOD MORGON !

hejsan alla mina älsklingar !
hur är det mer er alla idag ? själv mår jag bra, sitter här med steffie och lyssnar på mj, jag kan fortfarande inte tro att han är död, det kom lixom bara så fort. idag ska jag kanske slagga hos steffie och vi ska typ sova ute, haha vi får se hur det blir med det ^^ imorrn så blir det grönalund och det ska bli så sjukt kul, hälsa om du ser oss. några mer som ska dit ? ah jag har inte så mycket att berätta så jag skriver senare ikväll och då kanske det blir v. inlägg, sakna mig inte för mycket nu för ni klarar er verkligen inte utan mig, bara för att vara snäll så skriver jag ett inlägg, tidigare än ikväll, mohaha ^^ ha det bra älsklingar, !

01.22

hejsan mina älsklingar.
nu sitter jag här hemma med stephany och chillar, och vi är supermogna som sitter och chattar med varandra från olika datorer, mohaha, im azum ! ehm, imorrn slaggar jag nog hemma hos henne och på söndag så taggar vi till grönan, skit najs ju. förresten, vad har ni hittat på för bus idag då ? har ni saknat mig för mycket ? oj vilken dum fråga klart ni har. nej nu får jag lägga mig ifrån datorn och hämta cola, vet inte om jag skriver mer just inatt, men annars så hörs vi imorrn hemma hos steffie eller nått, ha det bra älsklingar och försök att somna utan att tänka på mig, för jag vet att ni tänker på mig dag som natt. jag vet att ni hatar att älska mig, men sånt är livet sötnosar..mohaha, im a barbie !

STEPHANY SLAGGAR HOS MIG

idag slaggar stephany hos mig och jag vet faktiskt inte om vi kommer kunna vara inne på datorn ikväll, men vi hoppas det. annars så vet ni att jag är upptagen * like always* men vi hörs senare mina sötnosar.. ha det bra och förresten, jag vet att ni hatar att älska mig så himla mycket. kram och puss bitches !


MIN ÅSIKT - DISS


DISS :
bikbok - dom har tappat smaken totalt, det är inte ens någon idé att gå in dit mera, man hittar absolut ingenting.
köer - tex. om man är på grönalund och får köa hela tiden, så sjukt jobbigt och självklart ska det vara 20 minuters kö på dom mest roligaste.
varierande väder - det börjar med att åska och regna super mycket, sen kommer det sol och sen kommer det åska och regn igen och tillslut sol, hur vill man ha det ?


DAGENS LÅT

tycker ni också om den låten mina älsklingar ?

HERE I COME STEPHANY

hejsan mina älsklingar !
hur är det med er alla idag ? med mig själv så är det superbra. ska snart hem till stephany och chilla lite granna, sen kanske hon slaggar hos mig vi får se. som ni kanske vet så är det hur tråkigt väder som helst ute, eller som jag brukar säga " vilket tokväder " , haha , jag är bara för grym. iallafall kunde inte somna igår pga regnet och åskan som alltid höll på att störa mig, men jag överlevde det, som tur va för det finns inte ens chans av att ni klarar er utan mig ? alla älskar ju mig, om du inte kan acceptera det så är det bara att gitta härifrån.ah har inget mer att skriva, ska gå nu ( i regnet ) usch. ha det bra mina sötnosar så ses vi lite senare, förresten, försök att klara er utan mig i några timmar nu.

ALLE MAN PÅ DÄCK

Vår modell Paulina njuter av utsikten på M/S Gerda i Stockho
den marina looken är med aktuell än någonsin. Modets kärleksaffär med den marina stilen verkar aldrig tappa glöden för mode. i sommar är den blå-vit-röda looken hetare än någonsing.

NU BÖRJAR JAG OM

NU BÖRJAR JAG OM MED MIN BLOGG, DEN HÄR BLOGGEN KOMMER ATT VARA BASERAD PÅ MITT LIV, VARDAG, MODE & MYCKET ANNAT. HOPPAS PÅ MÅNGA SOM LÄSER DEN, GLÖM INTE - JAG VET ATT NI KOMMER ÄLSKA MIG

RSS 2.0